Badr's Vrienden

Badr maakt z’n stroopwafels met de beste lokale producten en ingrediënten. Melk, meel, eieren. Alles halen we uit de directe omgeving (en dan bedoelen we natuurlijk niet bij de plaatselijke supermarkt). Dat moet ook wel want het duurt nog wel even voordat Badr zijn rijbewijs mag halen. Tot die tijd doet hij alles op z’n fiets. En fietsen kan Badr als de beste. 

Melkveehouderij Pardijs

Melktap
De melk die we gebruiken is afkomstig van melkkoeien die met veel aandacht worden verzorgd. De melk is echte boerderijmelk. Puur natuur dus!

Tony Chocolonely
De chocolade in onze chocowafels is van Tony Chocolonely. Vanzelfsprekend doen we met Tony mee om alle chocolade in de wereld 100% slaafvrij te maken. Een mooi streven waar wij graag aan bijdragen. Vrienden moet je tenslotte helpen. Zet ‘m op, Tony!

Wegdam eieren
De eieren in onze stroopwafels komen van de ruim 25.000 scharrelkippen van de familie Wegdam in Lochem. Al die kippetjes leggen heel wat lekkere eitjes en dat zijn nou net de eieren die wij nodig hebben voor onze stroopwafels. En dus waren wij er als de kippen bij om ze op de kop te tikken en in onze stroopwafels te verwerken. Appeltje, eitje! 

Stellingkorenmolen ‘De Ster’
–