Badr’s Missie

Lekker en Natuurlijk

Bij Badr’s Cookies houden we van lekker en natuurlijk. Pure smaken en locale ingrediënten. Verse melk en kakelverse eieren en tarwebloem van de molen. Wij geloven in de kracht van ‘home made’. Kleine porties gemaakt door echte mensen en niet door machines in fabrieken. We zijn er van overtuigd dat je dit verschil proeft in onze stroopwafels.

Duurzaam

We hebben maar één Aarde en daar moeten we zuinig op zijn. Daarom zijn onze verpakkingen gemaakt van PLA. Dit bioplastic is gemaakt van maïs. Het is 100% biologisch afbreekbaar, voedselveilig, composteerbaar en mag dus in de GFT bak.

Voor iedereen

Bij Badr’s Cookies sluiten we niemand uit. Onze stroopwafels zijn dus voor iedereen. Niemand uitgezonderd. Daarom maken we ze niet alleen biologisch, maar ook vegetarisch, kosher en halal. Heb je ze liever zoutarm of glutenvrij? Ook dat kan! Stuur ons gewoon even een berichtje, dan bakken we ze vers voor je. Onze stroopwafels zijn puur natuur. Ze bevatten geen conserveringsmiddelen en ook geen kunstmatige geur-, kleur- of smaakstoffen. Ze passen in verschillende diëten en diverse levensstijlen. Dus wat je leefwijze ook is, onze stroopwafels passen er bij.